Události ze dne 4.9.2024

05.09.2024 13:38

Krátce před osmou hodinou dopolední bylo oznámeno na linku 156, že v supermarketu v Rooseveltově ulici došlo ke krádeži zboží. Strážníci v příslušné prodejně zastihli podezřelého muže, který se ke svému úmyslnému jednání doznal. Hlídka vyřešila jeho přestupek proti majetku na místě pokutovým příkazem. Neuhrazené zboží bylo v pořádku vráceno zpět do prodeje.

V 8.26 hodin byli strážníci přivoláni do Havlíčkovy ulice, protože tam nesprávně parkovalo několik automobilů. Hlídka za stěrače sedmi z nich umístila výzvy pro nepřítomné řidiče a s přítomným řidičem osmého vozidla vyřešila přestupek na místě.

Minutu před jedenáctou hodinou obdržela městská policie informaci, že u budovy zdravotní pojišťovny v Havlíčkově ulici nesprávně parkuje automobil, který ostatním vozidlům komplikuje projetí. Hlídka příslušné místo prověřila, avšak uvedený automobil nezastihla.

Ve 13.27 hodin vyjeli strážníci do ulice ČS. partyzánů, jelikož před vjezdem do dvora tamního obyvatele nesprávně parkovalo cizí vozidlo. Před příjezdem hlídky toto vozidlo z místa odjelo.

Před šestnáctou hodinou bylo oznámeno prostřednictvím tísňové linky, že v ulici U Valchy brání nesprávně zaparkovaný automobil ostatním vozidlům v projetí. K uvedenému automobilu se dostavil majitel, který po vyřešení přestupku s hlídkou vozidlo přeparkoval.

V 19.11 hodin přišel na služebnu městské policie občan, který strážníkům předal cizí platební kartu, kterou zaregistroval jako odloženou u bankomatu v Havlíčkově ulici. Hlídka tento předmět převzala a poté jej uložila do oddělení ztrát a nálezů při Městském úřadu Chrudim.

Deset minut před dvacátou první hodinou byli strážníci přivoláni k supermarketu v Rooseveltově ulici, protože se tam nacházel připoutaný pes menšího vzrůstu, přestože v uvedené prodejně se již žádný zákazník nenacházel. Hlídka toto zvíře bez evidenční známky uvolnila a dopravila do útulku v Sečské ulici, kde je v pořádku umístila do připraveného kotce.

Ve 21.25 hodin obdržela městská policie informaci o tom, že u konkrétního domu ve Škroupově ulici nesprávně parkují automobily. Hlídka u příslušné budovy zastihla jedno vozidlo, na které umístila výzvu pro nepřítomné řidiče.

Krátce po dvacáté třetí hodině bylo oznámeno na linku 156, že z domu ve Fortenské ulici zní křik, který ruší noční klid. Strážníci kontaktovali příslušného obyvatele, který sdělil, že právě na zahradě komunikoval se svou příbuznou a také s kamarádkou. Hlídka vyřešila jeho přestupek na místě a poté odjela.


Důležitá telefonní čísla

156 - tísňová linka městské policie

469 657 826 - běžná telefonní linka
 

150 - Hasičský záchranný sbor

155 - Zdravotnická záchranná služba

158 -  Policie České republiky

Časté dotazy

Zřizovatel

Město Chrudim

Užitečné odkazy

Registrace psa do systému ČIPES
 
 CEREK           Sportovní areály města Chrudim
Útulek Chrudim      Záchranná stanice živočichů a ekocentrum Pasíčka
    Policie ČR         Informační centrum
      
 

© 2024, Město Chrudim – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑