Události ze dne 30.6.2024

01.07.2024 13:12

V 4.56 hodin oznámila žena na linku 156, že z okna bytu vidí jít po silnici vedoucí z Chrudimi do Vlčnova malé dítě v bílé košilce. Strážníci o chvíli později zjistili, že se jedná o dospělou ženu drobné postavy.

O pár minut později řešili strážníci v ulici Čs. Armády oznámení o neoprávněném parkování vozidla na místě vyhrazeném pro osoby se zdravotním postižením. Na parkující vozidlo byla umístěna výzva pro nepřítomného řidiče.

Před desátou hodinou dopolední vyjížděla hlídka do ulice Čs. Partyzánů, kde mělo dojít k fyzickému napadení muže. Šetřením na místě bylo zjištěno, že zde došlo k hádce mezi ženou a jejím bývalým přítelem, což slyšel soused ženy, který poté přišel za ní. Dle sdělení všech přítomných k žádnému fyzickému napadení nedošlo. Žena však trvala na tom, aby její bývalý přítel odešel, k čemuž byl následně hlídkou vyzván. Muž místo následně opustil.

V 19.45 hodin se na městskou policii obrátila žena, která v oznámení uvedla, že ve Vlčnově u autobusové zastávky vypadlo z hnízda malé ptáče. Jednalo se o mládě poštolky, které bylo po konzultaci předáno pracovníkovi záchranné stanice Pasíčka.

Krátce před půlnocí přijali strážníci oznámení o hlasité hudbě, kterou měl být v Píšťovech rušen noční klid. Strážníci provedli kontrolu uvedené lokality a přilehlého okolí, žádná hlasitě hrající hudba nebyla zaznamenána.


Důležitá telefonní čísla

156 - tísňová linka městské policie

469 657 826 - běžná telefonní linka
 

150 - Hasičský záchranný sbor

155 - Zdravotnická záchranná služba

158 -  Policie České republiky

Časté dotazy

Zřizovatel

Město Chrudim

Užitečné odkazy

Registrace psa do systému ČIPES
 
 CEREK           Sportovní areály města Chrudim
Útulek Chrudim      Záchranná stanice živočichů a ekocentrum Pasíčka
    Policie ČR         Informační centrum
      
 

© 2024, Město Chrudim – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑