Události ze dne 27.6.2024

01.07.2024 13:02

V 8.33 hodin oznámila žena na linku 156, že v ulici Strojařů leží mrtvý holub. Strážníci umístili uhynulé zvíře do přepravního pytle a následně jej převezli do mrazicího boxu v areálu technických služeb, odkud bude předáno k odborné likvidaci.

O dvě hodiny později řešila hlídka oznámení o špatném parkování v ulici Havlíčkova. Strážníci zde za stěrače vozidel umístili pět výzev pro nepřítomné řidiče, se dvěma řidiči byl přestupek vyřešen na místě domluvou.

Krátce před třináctou hodinou přijal operační důstojník oznámení o nevhodně se chovajících bezdomovcích na autobusové zastávce v ulici Poděbradova. Strážníci provedli kontrolu uvedené zastávky, zde byla nalezena dvojice místních bezdomovců. Po poučení byli z místa vykázáni.

V 16.57 hodin se na strážníky obrátila žena, která v telefonátu uvedla, že v ulici Rubešova volně pobíhá malý pes světlé bravy. O chvíli později kontaktovala strážníky znovu, s tím, že pes je již na pozemku svého majitele v Hniličkově ulici. Hlídka zde kontaktovala majitele psa, se kterým byl přestupek řešen domluvou.

Po jednadvacáté hodině vyjížděla hlídka do ulice U Parku, kde se nacházelo vozidlo značky Škoda, u kterého bylo otevřené okénko. Strážníkům se podařilo zjistit a následně i kontaktovat provozovatele vozidla, který sdělil, že se dostaví na místo a vozidlo si zajistí.


Důležitá telefonní čísla

156 - tísňová linka městské policie

469 657 826 - běžná telefonní linka
 

150 - Hasičský záchranný sbor

155 - Zdravotnická záchranná služba

158 -  Policie České republiky

Časté dotazy

Zřizovatel

Město Chrudim

Užitečné odkazy

Registrace psa do systému ČIPES
 
 CEREK           Sportovní areály města Chrudim
Útulek Chrudim      Záchranná stanice živočichů a ekocentrum Pasíčka
    Policie ČR         Informační centrum
      
 

© 2024, Město Chrudim – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑