Události ze dne 21.8.2024

22.08.2024 11:04

Krátce před osmou hodinou ranní vyjížděli strážníci do Gorkého ulice, kde mělo parkovat vozidlo, které ztěžovalo průjezd autobusů. Provedenou kontrolou bylo zjištěno, že vozidlo se na místě již nenachází.

V 10.10 hodin oznámila žena na linku 156, že před vchodem do budovy pošty se pošťuchují bezdomovci. V době příjezdu hlídky se již nacházeli u prodejny uzenin. K žádnému napadání mezi nimi nedocházelo. Po jednání s hlídkou byli z místa vykázáni.

V 11.29 hodin byl na městskou policii přijat signál v tísni. Strážníci tak prověřovali zdravotní stav ženy, jež nouzové tlačítko použila. V místě jejího bydliště bylo zjištěno, že žena je v pořádku, ke zmáčknutí tlačítka došlo omylem.

Před dvanáctou hodinou byli strážníci přivoláni do prodejny oděvů v ulici Čs. Partyzánů, kde mělo dojít ke krádeži. Šetřením na místě vyšlo najevo, že zde byla jedné ze zákaznic odcizena taška se třemi halenkami, které zakoupila v jiné prodejně. Tuto tašku měla položenou pod prodejním pultem, odkud ji odcizila neznámá žena, která následně z prodejny odešla. Celá věc bylo hlídkou zadokumentována a další postup bude odvislý od výsledků provedených šetření.

V 17.41 hodin upozornil občan na špatně zaparkovaná vozidla v ulici V Průhonech. Oznámení bylo vyřešeno umístěním pěti výzev pro nepřítomné řidiče vozidel.


Důležitá telefonní čísla

156 - tísňová linka městské policie

469 657 826 - běžná telefonní linka
 

150 - Hasičský záchranný sbor

155 - Zdravotnická záchranná služba

158 -  Policie České republiky

Časté dotazy

Zřizovatel

Město Chrudim

Užitečné odkazy

Registrace psa do systému ČIPES
 
 CEREK           Sportovní areály města Chrudim
Útulek Chrudim      Záchranná stanice živočichů a ekocentrum Pasíčka
    Policie ČR         Informační centrum
      
 

© 2024, Město Chrudim – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑